Онлайн поръчка

Основното предназначение на този сайт е, след като се запознаете с продуктите и условията за доставка, да направите своята онлайн поръчка на подови первази, като следвате указанията по-долу.

Онлайн поръчка на подови первазиИзбирете продукт (от началната страница или от главно меню). Онлай поръчка се прави от секцията  “Поръчка” на менюто вляво на страницата на всеки продукт.

Изберете цвят на профила от палитрата горе.

За всеки избран цвят, въведете брой профили и необходимите за тях аксесоари(също брой). Не забравяйте, че тапите са комплект (лява и дясна).

В една поръчка, един цвят от един профил,  може да бъде записан само веднъж.

Всички цени са в лева с включено ДДС. Доставка е за сметка на “Маринекс 2001″.

Редактирайте нужните количества от всеки артикул, докато постигнете желания резултат. Актуализацията на сумите след промяна на количеството се извършва с бутона “ЗАПОМНИ”. Наличието на червени числа показва, че на екрана са направени промени, които не са запомнени. Запишете поръчката на конкретния профил/цвят окончателно с бутона  “КЪМ КОШНИЦАТА”.

Кошницата съдържа по една секция за всеки избран цвят от всеки профил. Те могат да бъдат редактирани и/или изтривани. Добавяне на нов ред/цвят/профил става по познатия начин – “Поръчка” от страницата на продукта.

Онлайн кошница за поръчка на подови первазиСлед като кошницата съдържа всички желани от вас профили и/или аксесоари, попълнете задължителните полета с данни (e-mail, телефон и точен адрес) за осъществяване на доставка. В полето “описание” въведете свободно подробна информация за контакт и доставка. Верификацията с “код за сигурност” е задължителна. Натиснете бутона “ПОРЪЧАЙ” за окончателното изпращане на поръчката. Това действие представлява волеизявление, което обвързва със силата на договора клиента и pervazi.com.

Посочването на неверен/неточен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва “Маринекс 2001″ със задължението за изпълнение на доставката.

Онлайн поръчки на подови первази и аксесоари за тях се приемат всеки ден (24/7) от 0.00 до 24.00 часа:

 подов перваз HSLподов перваз LSподов перваз TSL