Доставка

Преди осъществяване на доставката се извършва проверка от служител на pervazi.com на посочения телефон за валидността на поръчката и окончателно потвърждение на всички условия.

Еконт ЕкспресПоръчаната стока се доставя от ЕКОНТ ЕКСПРЕС на посочения от клиента адрес. Куриерът има офиси във всички 110 по-големи градове на България и обслужва по график още над 460 населени места
Натиснете ТУК за да се информирате за адреси на обслужващите офиси по населени места.

Срокт  на доставката е на следващия работен ден, включително и събота, или съгласно графика за обслужване на ЕКОНТ ЕКСПРЕС за даденото населено място в определените от тях дни на седмицата. Ако селището не е включено в график, пратката се получава до 3 дни.
Натиснете ТУК за да се информирате за графика и работното време на обслужващите офиси по населени места.

Плащането на доставкат се извършва с наложен платеж на място в момента на получаването на Вашата пратка от куриера.

Не забравяйте, че  преди да платите на куриера, имате право да отворите вашата пратка и да проверите артикулите, които сте поръчали!

Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчаната от клиента стока се доставя до всяка точка в РБългария. Доставката е до посочения от клиента адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден, както и че поръчката е потвърдена от клиента.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована,  според вида й и ползвания транспорт за доставка.

Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и “Маринекс 2001″ се освобождава от задължението да достави заявената доставка. В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по доставката. Разходите се заплащат при получаване на стоката, едновременно с цената на стоката.

Самата доставката е безплатна за клиента.

Ако желаете да изпратите някаква ваша доставка е Еконт Еспрес, можете да ползвате тази бърза връзка: